VIDEO Un șmecher de cartier, care se dă cântăreț și jignește Poliția și Jandarmeria, s-a plâns la serviciul 112 după ce un tovarăș de-al său i-a dat peste ochi

În seara de 5 spre 6 octombrie 2020, în jurul orei 02.00, Laurențiu Bosînceanu (27 de ani), din orașul Liteni, care locuiește fără forme legale în municipiul Suceava, a sunat la 112 pentru a anunța că a fost bătut în zona stației de autobuz din zona Curcubeu, cartier George Enescu, municipiul Suceava. 

Așadar, în urma apelului, polițiștii au fost nevoiți să se deplaseze la fața locului pentru a vedea care este situația. Oamenii legii l-au găsit în zonă doar pe apelant. Cel din urmă le-a spus polițiștilor că după ce a consumat băuturi alcoolice cu A.M. (27 de ani), din municipiul Suceava, la un moment dat, ultimul menționat i-ar fi aplicat apelantului un pumn în zona feței. Conform lui Laurențiu Bosînceanu, ar fi fost lovit fără vreun motiv anume.

De asemenea, victima a spus că nu dorește să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Fiind totuși vorba despre un apel la 112 și o posibilă infracțiune, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovirea sau alte violențe”.

Cine este tânărul care a solicitat ajutorul polițiștilor după ce și-a luat-o peste ochi

Laurențiu Bosînceanu este un individ care după ce s-a văzut ajuns în municipiul Suceava și-a luat aere de șmecher de cartier, chiar dacă cartierul său de origine este undeva la țară. Ajungând să guste viața la bloc, tânărul a încercat să le arate celor din jur că e un fel de gangstar din Liteni, venit în Suceava. Așadar, simțind aerul de oraș Bosînceanu, care-și spune „Bisec” pe Youtube, a început să toarne alcool în el până la refuz, iar când e cât de cât coerent, iar prietenii uită de el, enumeră cuvinte și face cântecele în care vorbește despre „sifoane”, „brigăzi”, „cartier”, „alcool”, „droguri”, fete (cărora li se adresează vulgar), „vagabonți”, „bătaie”, etc.. Pe lângă faptul că înjură ca un birjar în piesele în care vrea să arate că este „golan, golan, golan”, Bosînceanu din Liteni se arată total dezgustat de Poliție și Jandarmerie, transmitându-le mesaje directe de câte ori are ocazia prin cântecele lui. De exemplu, agresivul Bosînceanu i-a în vizor polițiștii și jandarmii și apăsând pe „trăgaci” îi nimerește pe angajații MAI cu expresii fulgare cum ar fi: „m*** Poliția” și „m*** Jandarmeria” .

*pentru mai multe cântecele precum cele de mai sus, puteți intra pe pagina de Youtube a băiatului rău care sună la Poliție, BISEC.

Dar, cu toate acestea, mare băiat de cartier a solicitat ajutorul celor cărora le trasmite „m***” pe Youtube și Facebook. Genul acesta de „băieți răi” care se bat cu pumnii în piept că reprezintă A.C.A.B (All Cops Are Bastards), sunt primi care se oferă să dea cu subsemnatul și de asemenea primii care adoptă principiul „Caut scandal și sun primul la Poliție pentru a părea nevinovat!”. 

sursa foto: Facebook/ Laurențiu Bosinceanu

Adauga comentariu