VIDEO Un șofer fără mustrări de conștiință, care a fost la un pas de a provoca un accident tragic, i-a amenințat și înjurat pe restul participanților la trafic prin stație: „Da, îl omoram pe ală, care e problema”

Un șofer a fost filmat în timp ce face o depășire periculoasă și forțează un alt șofer să iasă de pe carosabil. Ulterior, prin stația radio, i-a amenințat cu bătaia pe ceilalți șoferi și nu a arătat nicio urmă de regret pentru manevra periculoasă.

Incidentul s-a produs joi după-amiază, pe DN 17, în județul Suceava, la intrare între localitățile Molid și Frasin. Șoferul autoturismului Mercedes cu numărul SV 84 AEB este filmat de o cameră de bord în timp ce se angajează în depășirea unui TIR pe line continuă, în curbă la dreapta, fără niciun fel de vizibilitate. Din sens opus circula regulamentar un SUV al cărui șofer a fost nevoit să iasă de pe carosabil pentru a evita impactul.

Bărbatul a fost admonestat de ceilalți șoferi prin stația radio după ce s-a plâns că șoferul TIR-ului nu l-ar fi lăsat să-l depășească.

„Omule, tu ești sănătos la cap? În curbă la dreapta, pe linie continuă tu te-ai băgat în depășire și el nu te-a lăsat?”, l-a întrebat șoferul care a filmat întreaga scenă.

„Îți trebuie și oleacă de minte în bostanul acela”, a spus un alt șofer.

Acesta a fost momentul în care șoferul Mercedesului a trecut la amenințări: „Vorbește frumos că eu știu care ești tu. Ai grijă! Vezi poate te parchezi înainte de Suceava și ți-o iei în gură. (...) Îl omoram pe ăla, care-i poroblema? Am asigurare. (...) Mi se fâlfâie de filmarea ta. Da, îl omoram pe ăla, care-i problema. Am asigurare la mașină, mă p.. pe el! Dacă vrei du-te în fața mea că intru și în tine, crezi că mi-e frică?” a spus șoferul prin stația radio când i s-a atras atenție cu privire la prezența unui echipaj de poliție în acea zonă.

În ultimii cinci ani, județul Suceava s-a aflat de fiecare dată pe primul loc în țară la numărul de persoane decedate în accidente rutiere. În spațiul public apar deseori imagini filmate pe drumurile din Suceava în care unii șoferi încalcă legislația rutieră și pun în periculo siguranța celorlalți participanți la trafic.

Oricât de grave ar fi abaterile suprinse în filmările camerelor de bord, IPJ Suceava nu se autosesizează și nu ia nicio măsură în astfel de situații.

sursa material: realitateadesuceava.net

Comentarii

Simona

04.11.2019 19:59

Nu-i problema, ca politia il scotea basma curata daca omoara un om la fel cum au musamalizat accidentul rutier in urma caruia a murit tatal meu!https://www.facebook.com/bucov.ina.35/posts/349725319269562 

Adauga comentariu