VIDEO Un tânăr beat și fără permis s-a izbit cu un BMW într-un stâlp din centrul Sucevei. Protagonistul a fugit de la fața locului, dar pe urmă s-a întors: „Atunci când alergi mai bine decât conduci”

Aseară, în jurul orei 21.20, Sergiu Strîmbu (26 de ani), din municipiul Suceava, a condus un autoturism marca BMW pe strada Vasile Alecsandri dinspre strada Nicolae Bălcescu spre strada Petru Rareș. Când a ajuns în zona intersecției cu strada Curtea Domnească, a pierdut controlul mașinii, a acroșat bordura trotuarului din stânga și s-a oprit într-un stâlp din metal ce aparține rețelei publice de electricitate instalat pe trotuar.

După ce a produs accidentul, șoferul a încercat să fugă de la fața locului.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul unui echipaj SAJ.

 

În autoturism se afla și Daniel S. (50 de ani), din municipiul Suceava. Cei doi au refuzat să fie transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Strîmbu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Primul echipaj de poliție a ajuns la fața locului în circa două minute de la producerea evenimentului rutier.

În urma accidentului, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a urcat imaginile cu momentul producerii incidentului, adăugând descrierea: „Atunci când alergi mai bine decât conduci”.

Adauga comentariu