VIDEO Un tânăr de 24 de ani s-a cocoțat pe un stâlp de înaltă tensiune din parcarea Iulius Mall: „Anterior a mai recurs la astfel de gesturi”

În această după-amiază, un tânăr de 24 de ani, din Horodniceni, s-a cocoțat pe un stâlp de înaltă tensiune din apropierea complexului comercial Iulius Mall Suceava. 

O armată de pompieri, polițiști locali, jandarmi și polițiști naționali s-au mobilizat pentru a interveni la salvarea individului urcat pe respectivul stâlp.

Pentru a-l convinge pe acesta să coboare, la fața locului a intervenit un negociator care în cele din urmă a reușit să îl convingă pe tânăr să accepte să fie legat cu curele și să coboare în siguranță.

Acțiunea autorităților a durat aproape două ore. După ce individul a fost coborât, cu ajutorul unei automacarale, a fost introdus într-o ambulanță și condus la spital.

La fața locului sute de oameni au asistat la intervenția salvatorilor, iar după ce totul s-a sfârșit cu bine mulțimea a aplaudat.

Tânărul nu este la prima acțiune de acest gen. În trecut el s-a mai urcat pe un stâlp de înaltă tensiune pe raza comunei Baia. Atunci, același negociator l-a convins pe individ să coboare de pe stâlp.

 

 

 

Adauga comentariu