VIDEO Un tânăr sucevean, tatăl a patru copii, își caută un loc de muncă după ce în mod miraculos s-a vindecat în mare parte în urma unui accident rutier. Când Suceava era carantinată tânărului voluntar i-a tăiat calea un șofer bătrân și neatent

Un tânăr șofer de TIR din Suceava trăiește un miracol, dar și o dramă, în același timp, după ce pe data de 7 aprilie a fost victima nevinovată a unui accident de circulație, în oraș. În vârstă de 27 de ani, tatăl a patru copii mici, de un an, doi ani, trei ani și jumătate și cinci ani, Samy se recuperează după o lungă convalescență, dar are nevoie de un job part time, pentru a-și crește copiii.

Povestea lui a fost spusă pe Facebook de un prieten, Ilie Matei, cunoscut camionagiilor ca Omul Șoselelor:

„În imagine îl aveti pe Samy, coleg al nostru, răzeș al lui Ștefan și locuitor al orașului meu de suflet unde am petrecut parte din vacanțe la bunici, anume Suceava.
Mulți dintre voi îl mai știți pe Samy precum unul dintre cei mai pasionați motocicliști din generația tânăra, el conducând și reparând părți ale camionului, dar și motociclete.
Are 27 ani și 4 comori de copilași iar cursele pe care le efectua pentru o companie din Suceava îi asigurau traiul decent pentru așa familie numeroasă. (...)

Samy pe timpul pandemiei la revenirea din cursă lua motocicleta și făcea voluntariat, livrând medicamente bătrânilor care nu se puteau deplasa.

Așa s-a întamplat și pe data de 7 aprilie, a revenit din cursa făcută în Anglia, a parcat camionul și din timpul lui liber a plecat cu motocicleta pentru a împarți medicamentele așa cum se angajase față de o parte din bătrânii din comunitatea lui, oameni care se bazau pe tânărul nostru coleg.

Tragedia apare în momentul în care tânărul nostru coleg intră într-o intersecție având prioritate, moment în care îi este tăiata calea de un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Ce a urmat ?? Pentru început 7 ore pe o targă într-un spital din Suceava blocat la acel moment de Coronavirus. Apoi un diagnostic care îi spunea că nu va mai putea folosi o mână, operații, tije și șuruburi, doctori peste doctori și controale peste controale fără mari șanse de recuperare din cauza unui nerv întrerupt din cauza incidentului", a scris Ilie Matei.

La finalul postării sale, Ilie Matei a făcut un apel: „Chiar dacă nu i se dădeau șanse de recuperare, chiar dacă medicii îi spuneau că va fi imposibil de a mai conduce vreodata motocicleta sau camionul...miracolul se produce. Puterea acestui om de a se recupera ar trebui să fie un exemplu pentru mulți tineri care se plâng când își rup câte o unghie....

În 6 luni, unul de-al nostru nerecuperabil din punct de vedere medical, conduce din nou moto, merge cu camionul, repară din nou fiarele pe care le iubește și în scurt timp sperăm să revină alături de noi pe șosele pentru a își câștiga pâinea decent prin stilul de viață și meseria despre care vorbește cu atâta pasiune.

Am rugămintea dacă exista în zona Suceava un service auto/moto care îl poate ajuta cu un job part time pe colegul nostru până la recuperarea completă, promit să vă fac publicitate și să vă recomand tuturor prietenilor noștri din zonă. Omul trebuie pe lângă recuperare să își întrețină decent familia.”

La rândul lui, Samy și-a spus singur povestea, într-un video emoționant!

sursa material: observatornews.ro

Adauga comentariu