VIDEO Unui șcheian, care se afla în îmbulzeala de la E.ON, i-a fost furată sacoșa în care avea o căciulă și mai multe documente. Bărbatul l-a surprins pe un individ în timp ce îi plimba plasa prin Iulius Mall

Ieri, la sediul E.ON din incinta centrului comercial Iulius Mall Suceava o mulțime de clienți nemulțumiți de faptul că au crescut tarifele brusc au format o coadă impresionantă.

Se pare că, în timp ce în fața sediului E.ON haosul era în desfășurare, pe la ora 13.40, un șcheian în vârstă de 56 de ani a anunțat poliția cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a furat sacoșa în care avea mai multe documente personale și o căciulă.

S-a stabilit că apelantul împreună cu soția sa s-au dus la E.ON pentru a-și reînnoi contractele cu furnizorul de curent electric și gaze naturale. La un moment dat, când bărbatul a fost nevoit să ia o pastilă, s-a dus în zona de Food Court din incinta Iulius Mall pentru a-și cumpăra o apă. În acest timp, bărbatul a lăsat sacoșa pe o bancă din apropierea sediului E.ON, rugând o persoană care stătea la coadă să îi supravegheze plasa. Când s-a întors, șcheianul a observat că sacoșa sa lipsește de pe banca respectivă, iar o altă persoană se plimba cu plasa lui. Bărbatul a ajuns-o din urmă pe persoana care se plimba cu sacoșa acestuia și i-a cerut să i-o returneze. Atunci, persoana necunoscută i-a returnat sacoșa păgubitului, care i-a anunțat pe doi agenți de pază cu privire la furtul plasei sale.

Persoana care a luat sacoșa șcheianului era un sucevean în vârstă de 35 de ani, care a spus că totul a fost o neînțelegere, deoarece și el avea o plasă, dar din cauza oboselii este posibil să o fi încurcat cu a reclamantului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.


Lacrimi, nervi și îmbulzeală la sediul E.ON în plină pandemie din cauza tarifelor crescute brusc. Sute de oameni au început anul stând în picioare ore în șir

 

 

Adauga comentariu