VIDEO Unul dintre motivele pentru care se moare pe drumurile din județul Suceava. Teribiliștii se întrec în depășiri periculoase

Ieri, de Ziua Copilului, după nici trei săptămâni de la ridicarea carantinei din municipiul Suceava, câțiva șoferi au arătat din nou care este una dintre cauzele accidentelor mortale ce au loc pe drumurile din județ.

În jurul orei 14.30, pe un drum european din Pojorâta, șoferul unui camion cu remorcă a depășit o coloană de mașini într-o curbă. De pe contrasens venea un autoturism. Ultima mașină depășită de camionagiul teribilist a fost nevoită să încetinească pentru a evita o tragedie.

Pe la ora 19.37, camera de bord a unui cetățean a surprins momentul în care un șofer a efectuat o depășire periculoasă de podul din Ițcani, care trece peste Râul Suceava. Șoferul unui autoturism, care are montat un eleron after market, a sfidat regulile rutiere și a depășit mai multe mașini pe pod chiar dacă de pe contrasens venea o altă mașină.

După vreo 10 minute, aceeași cameră de bord a surprins un alt șofer teribilist care s-a angajat într-o depășire înainte ca mașina de pe contrasens să treacă de el. 

sursa video: Facebook/ Atenție Poliția!, Trafictube

Adauga comentariu