VIDEO Varianta polițiștilor cu privire la modul în care s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar

Noaptea trecută, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație. Conform polițiștilor, nefericitul eveniment rutier s-a produs din cauză că șoferul a fost neatent și a pierdut controlul asupra volanului.

În dimineața zilei de 19 ianuarie 2021, în jurul orei 02.20, Dănuț Ghinghiloschi (24 de ani), din orașul Solca, conducea autoturismul BMW X6 cu volan pe partea dreaptă, înmatriculat în Marea Britanie, pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, având direcția de deplasare dinspre Sucevița spre Marginea. În mașină, în calitate de pasager, pe locul din stânga față, se afla Daniel Bodnar (33 de ani), din municipiul Rădăuți.

Când a ajuns pe un sector de drum în aliniament, din cauza neatenției în conducere, Dănuț Ghinghiloschi a pierdut controlul asupra volanului spre stânga, a lovit podețul din fața unui imobilul, apoi poarta și stâlpul din dreapta al porții respective, după care a pătruns în șanț, unde a lovit un indicator rutier.

În aceste condiții au rezultat avarii majore la autoturism și rănirea celor doi ocupanți ai mașinii, aceștia fiind transportați cu o ambulanță și autoturismul unei rude la Spitalul Municipal Rădăuți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Daniel Bodnar a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestora li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Alte știri pe această temă:

Activistul de mediu Daniel Bodnar implicat într-un grav accident de circulație. Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat la picioare și l-au trimis de urgență la Iași

Mesajul familiei activistului Daniel Bodnar: „Daniel urmează să fie operat mâine. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă”

VIDEO Imagini de la locul gravului accident rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel BodnarSursa foto: www.monitorulsv.ro

Adauga comentariu