VIDEO Vasile Andriciuc începe inventarierea gospodăriilor din Șcheia după ce și-a pus comunitatea în cap

În urma numeroaselor proteste ale localnicilor din comuna Șcheia, unitatea administrativă locală face primii pași în ceea ce privește inventarierea gospodăriilor de pe raza comunei.

Conform SEAP, Primăria comunei Șcheia, condusă de Vasile Andriciuc, membru PNL, a alocat suma de 120.000 de lei (24.550,42 euro), fără TVA, către SC Investcad Zone SRL, din municipiul Suceava, pentru „servicii de centralizare si organizare a nomenclatorului stradal in comuna Scheia”.

Descrierea licitației este următoarea: „servicii de cartografiere si identificare a numerelor postale in vederea centralizarii si organizarii nomenclatorului stradal si incarcarea datelor pe platformele RENNS si WEBGIS CONRENA pentru aproximativ 6000 de gospodarii, de pe raza Comunei Scheia, judetul Suceava”.

SC Investcad Zone SRL a fost înființată la data de 1 aprilie 2020 și este administrată de către Radu Viorel Mardari și Ovidiu Alin Bejinaru. Societatea respectivă are ca obiect de activitate preponderent „activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea”.

sursa foto: jupanu.ro

Câteva știri despre protestele localnicilor din Șcheia, din ultima vreme:

Datorită strigărului disperat al localnicilor din Șcheia, tărâmul infracționalității, acțiunile polițiștilor suceveni s-au îndesit pe raza comunei. Doi tineri infractori au ajuns în arest din cauza furturilor și tâlhăriilor

Protestatarii din Șcheia l-au asaltat pe ministrul Dezvoltării în fața Palatului Administrativ Suceava: „Fetița mea nu poate să facă școală online”

Comuna Șcheia, tărâmul unde rromii fură din casele localnicilor în voia cea bună. Autoritățile locale se declară învinse spunând că au făcut tot ce au putut: „I-au luat toată instalația termică de cupru din pardoseală, plus instalația electrică”

Rromii din Șcheia au protestat la Primăria din localitate. Edilul Vasile Andriciuc din nou față în față cu concetățenii nemulțumiți: „Dumneavoastră sunteți masochist? Vă place să vă luați șuturi în fund zilnic?”

 

 

Adauga comentariu