VIDEO Viceprimarul din Mitocu Dragomirnei, care s-a proptit cu mașina într-un podeț având alcoolemie de 0,51, susține că nu a pus gura pe alcool în ziua accidentului: „Nu am băut nimic, decât o cafea dimineață și nu am mâncat nimic toată ziua”

Ieri, pe la ora 16.45, viceprimarul comunei Mitocu Dragomirnei, Ioan Ichimov (PNL) a produs un accident rutier pe raza satului Lipoveni. În urma evenimentului bărbatul a fost dus de localnici acasă. Ulterior, Ioan Ichimov a fost transportat cu ambulanța la spital pentru că avea mai multe leziuni. Tot la spital, viceprimarul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pentru a lămuri situația, reporterii Ziar de Suceava l-au rugat pe Ioan Ichimov să le povestească evenimentul rutier și cum a ajuns să urce băut la volan:

„Urcam la deal, era deja trecut de ora 16, și într-o curbă de 90 de grade... Sunt la pat. Stau și nu pot să mă mișc, îmi pare rău. Am consumat duminică seară când am avut un eveniment pe la 22 - 23. La spital mi s-au luat toate probele. Mi-a ieșit de duminică. Nu știu... Luni nu am consumat nimic, deci absolut nimic. Nu am băut nimic, decât o cafea dimineață și nu am mâncat nimic toată ziua, am avut treabă cu oamenii, am avut și ședință de Consiliu Local pe la ora 12”, ne-a spus Ioan Ichimov.

sursa foto: stirisuceava.net, monitorulsv.ro

Adauga comentariu