VIDEO Vicoveanul Muțuliga a dat intenționat cu mașina peste doi suceveni în Marea Britanie

Doi români au fost grav răniți după ce un șofer a dat intenționat cu mașina peste ei. Incidentul s-a petrecut pe 19 septembrie 2020, în Wolverhampton, Marea Britanie în jurul orei 19.00.

Potrivit celor care au asistat la scena violentă, cel care a dat cu mașina peste cele două persoane, soț și soție, a coborât apoi de la volan și a început să îl lovească pe bărbatul deja rănit grav.

Un prieten de-al celor doi spune că cel care i-a lovit cu mașina avea un conflict mai vechi cu capul familiei. Cei trei ar fi, de asemenea, din aceeași localitate, Vicovu de Sus.

„Îl amenințase cu mai mult timp în urmă că îl omoară, de la niște vorbe spuse de alții, nicidecum de acești oameni”, scrie Ziarul Românesc citând sursele sale.

Potrivit acestei surse, cel care se afla la volanul mașinii care i-a lovit pe cei doi se numește Alex Muțuliga, zis Clif și a fugit deja din Marea Britanie, aflându-se probabil în România. El este căutat acum de poliție pentru investigații.

Pe pagina sa de Facebook, unde se prezintă Alex Adi, suspectul a intrat live pe 3 octombrie a.c., pentru mai puțin de două minute, însă nu s-a putut observa de unde face transmisiunea.

Imaginile video de după incident îi arată pe cei doi soți prăbușiți la pământ, iar paramedicii le acordă îngrijiri medicale.

Cei doi ar fi încă internați în spital. Potrivit aceleiași surse, asupra rudelor victimelor se fac presiuni pentru ca plângerile penale să fie retrase.

Sursă material + foto: Ziarul Românesc

Adauga comentariu