VIDEO Viețile a zeci de oameni au fost puse în pericol de către șoferul unui microbuz RVG care transporta persoane pe ruta Suceava - Câmpulung Moldovenesc: „Că nu ne dai bilet, înțelegem. Că pe 17 locuri stau 22 de pasageri, înțelegem”

Șoferul unui microbuz, care duminica trecută a transportat zeci de persoane pe ruta Suceava - Câmpulung Moldovenesc, a fost surprins în timp ce era mai atent la telefon decât la drum. Unul dintre pasagerii care nu a prins loc pe scaun l-a filmat pe șoferul microbuzului în timp ce vorbea la telefon și scria mesaje.

Pe lângă alte nereguli sesizate de pasagerul nemulțumit, se pare că folosirea telefonului de către șofer în timpul deplasării a fost picătura care a umplut paharul. Folosind telefonul în timpul condusului, șoferul a pus în pericol atât viața pasagerilor săi, cât și a celorlalți participanți la trafic.

„Ca nu ne dai bilet, înțelegem, ca pe 17 locuri stau 22 pasageri, înțelegem, ca pute in microbuz, înțelegem, ca nu poarta masca decât 3 pasageri, asta e, înțelegem. Dar sa vorbesti tot timpul la telefon, sa stai pe FB d-le Sofer, asta nu mai înțelegem”, a spus pasagerul nemulțumit.

Conform reclamantului, filmarea de mai sus a fost realizată într-un microbuz al firmei RVG care a plecat din Suceava spre Câmpulung Moldovenesc la data de 22 august 2021, la ora 14.10.

Adauga comentariu