VIDEO „WKY”, radarul neinscripționat al IPJ Suceava, a fost surprins în timp ce sfidează legislația rutieră și pune în pericol traficul rutier în zona grupului școlar

În spațiul public a fost lansată o filmare în care se observă radarul neinscripțional al IPJ Suceava, cel cu WKY la numărul de înmatriculare, sfidând legislația rutieră și un alt participant la trafic.

În filmare se poate observa faptul că, un autoturism marca Opel, care ieșea de pe strada lăturalnică din zona Inspectoratului Școlar Suceava, încerca să se încadreze pe banda care duce dinspre centrul Sucevei spre cartierul Burdujeni. Din spate, șoferul Loganului de Poliție și-a băgat picioarele în legislație și moralitate depășind neregulamentar mașina din față și virând dreapta spre centrul Sucevei.

Ce așteptări ar putea avea șoferii de rând, atâta timp cât cei care ar trebui să păzească respectarea legislației rutiere o calcă în picioare punând în pericol traficul rutier.

Mașina de Poliție nu avea semnalul acustic/luminos în funcțiune.

Același Logan neinscripțional al IPJ Suceava a fost implicat într-un accident rutier în centrul Sucevei, în urmă cu circa două luni de zile.

sursa video: Facebook/ Suceava Sat cu Blocuri


O nouă mașină de poliție a fost scoasă pe tușă. Un polițist a ajuns la spital după ce autospeciala în care se afla s-a oprit într-un Opel Corsa care intra în curtea unui restaurant de-al lui Ștefan Mandachi

 

 

 

Adauga comentariu