Violatorul din Mușenita, care de ziua sa și-a abuzat sexual una dintre fiicele minore după ce a îmbătat-o, este tatăl a încă patru copii dintre care doar doi sunt majori

Daniel Stanichevici, din comuna Mușenița, bărbatul care în ziua în care a împlinit 50 de ani și-a violat fiica în vârstă de 17 ani, este văduv de câțiva ani și are în total cinci copii, conform localnicilor. Pe lângă minora abuzată sexual, Stanichevici mai are încă trei fete, dintre care două majore și una minoră și un fiu minor. 

Vă amintim că, Judecătoria Rădăuți l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe inculpatul Daniel Stanichevici (50 de ani), din comuna Mușenița, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Bărbatul a fost reținut în cursul zilei de miercuri, 26 august 2020, iar a doua zi a fost arestat preventiv de către magistrații rădăuțeni.

La data de 24 august 2020, Daniel Stanichevici și-a sărbătorit ziua de naștere, la petrecerea udată cu mult alcool luând parte și fiica sa în vârstă de 17 ani.

În noaptea de 24 spre 25 august 2020, în jurul orei 02.00, fiind sub influența băuturilor alcoolice s-a deplasat în camera în care se afla fiica sa, care era întinsă în pat, fiind și ea sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a întreținut relații sexuale normale cu fata sa de 17 ani fără consimțământul minorei și prin contrângerea fizică a acesteia.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Precizăm că dispunerea punerii în mișcare a acțiunii penale  este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comentarii

Adevăr.eu

28.08.2020 22:15
Nici macar nu știți cati copii are și vorbiți de violator nenorociților il cunosc pe omul acesta ai cunosc casa fata de 17 ani care pretinde ca a fost violata a fost și este curva Siretului aveți dovezi concrete și 100% ca a foat viol puneți repede pe internet sa faceți un om de ras sa va fie rușine după ce o sa iasă acest om de pe arest ca o sa se dovedească ca este ne vinovat eu îl ajut sa va dea în judecata

Adauga comentariu