Vocea cetățenilor contează! DSP Suceava a amendat Primăria Rădăuți cu 8.500 de lei, după ce un localnic a reclamant faptul că toaleta publică din centrul orașului este lăsată de izbeliște

Direcția de Sănătate Publică Suceava a amendat Primăria municipiului Rădăuți cu 8.500 de lei după ce un localnic a sesizat autoritățile condițiile igienico-sanitare de la toaleta publică amplasată în Parcul Central din localitatea Rădăuți.

În urma sesizării rădăuțeanului Cătălin Urdoi, o armată formată din reprezentanți ai mai multor instituții au luat la puricat toaleta publică.

„Vă informăm că în data de 25.11.2020, o echipă mixtă compusă din reprezentanți ai Serviciului de Control în Sănătate Publică de la DSP Suceava, Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Gărzii de Mediu Suceava, a efectuat verificări la nivelul obiectivului indicat în sesizare, prilej cu care au fost constatate mai multe deficiențe de ordin igienico-sanitor”, au transmis reprezentanții DSP Suceava.

Pe lângă amenda de 8.500 de lei, Primăria Rădăuți este nevoită să suspende activitatea toaletei publice până când va remedia toate neregulile igienico-sanitare și va îmbunătăți condițiile de funcționare ale toaletei.

Sursa foto: Facebook/ Cătălin Urdoi

 

Adauga comentariu