Wizz Air anulează cursele Suceava – Bologna din cauza coronavirusului

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își modifică programul de zbor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia ca urmare a epidemiei de virus COVID-19, rezultatul fiind un număr important de anulări pe anumite rute spre nordul țării în perioada 11 martie – 2 aprilie 2020. În acest interval a fost redusă aproximativ 60% din capacitatea de zbor spre Italia. Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin email, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.

Astfel, Wizz Air a întrerupt total cursele Suceava – Bolgna pentru perioada 11 martie 2020 – 2 aprilie 2020. De asemenea, cursele Suceava – Milano Bergamo și Suceava Roma – Ciampino vor avea o frecvență de un zbor pe săptămână, în loc de 5 sau 3 ca până în prezent.

Adauga comentariu