Ziar de Suceava este site-ul de știri din județ cu cele mai multe interacțiuni pe Facebook raportate la numărul de cititori. Peste jumătate de milion de interacțiuni în ultima săptămână

Cotidianul online Ziar de Suceava a devenit site-ul de știri din județ cu cele mai multe interacțiuni pe Facebook raportate la numărul de cititori. Numai în ultima săptămână au fost înregistrate 511.600 de interacțiuni.

Aceste interacțiuni de pe Facebook reprezintă numărul de like-uri, comentarii, share-uri sau click-uri pe știrile postate pe rețeaua de socializare.

Am luat în considerare doar site-urile de știri din județul Suceava care au pe pagina lor de Facebook peste 15.000 de like-uri.

Astfel, la numărul total de interacțiuni, Ziar de Suceava se clasează pe locul II după Monitorul de Suceava care înregistrează un număr total de 886.600 de interacțiuni în ultima săptămână.

Ultimul loc pe podium este ocupat de NewsBucovina.ro, care a adunat 159.100 de interacțiuni.

Raportându-ne la numărul de like-uri de pe paginile de Facebook, cotidianul online Ziar de Suceava are o proporție de aproape 30 de interacțiuni per cititor, ceea ce arată că cititorii ziarului nostru sunt cei mai activi pe rețele de socializare.

Podimul acestui top este completat de Monitorul de Suceava cu 3,6 interacțiuni per cititor și NewsBucovina.ro cu 3,45 interacțiuni per cititor.

Vă prezentăm datele de pe platforma de socializare Facebook cu paginile de știri din Suceava, care au peste 15.000 de like-uri: 

Adauga comentariu