Ziar de Suceava a stârnit dihonia între administratorul școlii din Laura și un consilier local PNL: „O să fac o plângere penală, pentru că nu permit așa ceva”

Articolul „Elevii unei școli proaspăt modernizate trebuie să înfrunte vremea de afară pentru a ajunge la baie. Rudele și apropiații primarului nevalidat și-au dat toată silința pentru a împiedica jurnaliștii să filmeze toaletele”, publicat în cotidianul Ziar de Suceava, se pare că a stârnit dihonia între Dumitru Schipor, administratorul Școlii Generale Nr. 2 din satul Laura, orașul Vicovu de Sus și consilierul local din partea PNL, Gheorghe Poleucă.

Cel din urmă susține că Dumitru Schipor (nepotul lui Gheorghe Schipor, primarul PSD nevalidat al orașului Vicovu de Sus) l-ar fi amenințat în urma apariției articolului sus-menționat.

„Au început amenințările!

Ieri am fost avertizat și amenințat de către administratorul școlii din Laura, respectiv Schipor Dumitru zis Mitruț Cadon.

Am rămas surprins de jigniririle și vorbele adresate cu atât mai mult că era și tatăl său de față. Nu știu ce încearcă să transmită prin aceste gesturi de intimidare, profitând de statura lui impozantă, pentru că nu văd ce legătură are un administrator de școală cu un consilier local.

Să înțeleg că trebuie să ne cerem voie de la el pentru a ne permite să sesizăm anumite lucruri, pe care, de altfel le-am făcut la cererea unor părinți care ne-au rugat să atragem atenția rezolvării foselor de la școală.

Să înțeleg că domnul administrator nu este de acord cu acest lucru?

Plus de asta, noi, grupul de consilieri PNL, am făcut postarea pe Facebook, atât.

Ce treabă avem noi cu televiziunile?

Revenind la problema de ieri (n.r. - 13 februarie 2021), cred că au apus de mult amenințările și intimidările de către sistem, fiecare trebuie să-și facă treaba în direcția sa.

În ce mă privește, o să fac o plângere penală, pentru că nu permit așa ceva, nu am nimic de împărțit cu acest domn”, a spus Gheorghe Poleucă.

Probabil administratorul școlii respective îl consideră pe Gheorghe Poleucă vinovat de mediatizarea situației privind toaletele nefuncționale din unitatea de învățământ în cauză. 

Amintim faptul că administratorul Școlii Generale Nr. 2 din Laura este nepotul lui Gheorghe Schipor (primarul PSD nevalitat al orașului Vicovu de Sus), iar la ultimele alegeri locale, Gheorghe Poleucă a candidat pentru funcția de primar al orașului din partea PNL dar s-a ales doar cu funcția de consilier local.

Pentru a citi integral știrea intitulată „Elevii unei școli proaspăt modernizate trebuie să înfrunte vremea de afară pentru a ajunge la baie. Rudele și apropiații primarului nevalidat și-au dat toată silința pentru a împiedica jurnaliștii să filmeze toaletele” puteți da click AICI.

Adauga comentariu